Bank of China Headquarters

One Lothbury, London

Project Info
Bank of China Headquarters
One Lothbury, London
Completion Date: 2010
Square Footage: 114,000
Ska Rating, Silver Rated

Awards:
Fit Out of Workplace (London and South East Region), Shortlisted, 2011
BCO Award

Bank of China’s new London headquarters at 1 Lothbury was designed and delivered by Perkins+Will. The aim was to deliver a 21st century office and provide the bank with a state-of-the-art environment to aid the delivery of the corporation’s high quality services. The interior is designed to reflect the corporation’s values of honesty and integrity, performance, accountability, creativity, and harmoniousness. The new headquarters consists of entrance and reception, office floors and trading, meeting suites for staff and clients as well as a top floor VIP suite showcasing the bank’s art, awards, and historical memorabilia.