European Commission & European Parliament

London, United Kingdom

Perkins+Will was appointed to refurbish and fit out European Commission and European Parliament’s new joint UK offices. The project has to realise the European Commission’s sustainable development, inclusive and building design, to the highest standards going beyond the Client’s policies. Supporting public participation, consultation exercises, liaising with relevant parties, project consultants, local authorities and statutory bodies, as well as the Client’s own internal political structure are critical to the success of the design. The project includes hard and soft landscape, street furniture, public art, highways and utilities provisions, public / private interfaces and external works.

Project Info
European Commission & European Parliament
London, United Kingdom
Completion date: 2011
35,000 square feet

Perkins+Will was appointed to refurbish and fit out European Commission and European Parliament’s new joint UK offices. The project has to realise the European Commission’s sustainable development, inclusive and building design, to the highest standards going beyond the Client’s policies. Supporting public participation, consultation exercises, liaising with relevant parties, project consultants, local authorities and statutory bodies, as well as the Client’s own internal political structure are critical to the success of the design. The project includes hard and soft landscape, street furniture, public art, highways and utilities provisions, public / private interfaces and external works.